Random random: Csillagainkban a hiba - filmtrailer

Igen, még mindig nem TFIOS (=Csillagainkban a hiba) rajongói oldal vagyunk, de még mindig veszettül várom a John Green zseniális regényéből készült filmet. A premier még messze van - júniusban -, úgyhogy addig még bőven lesz ideje mindenkinek, aki eddig még nem tette, hogy elolvassa a könyvet. És velem együtt tűkön ülve várni a filmet. Ezen a várakozáson vagy segít, vagy éppen ront az, hogy ma kijött az első, hivatalos trailer. (A bejegyzés végén megtaláljátok ezt is.)

Előtte azonban egy kis kedvcsináló (na, nem a regényhez, arra ott a kritikám, remélhetőleg megfelel a célnak), megnyugtatás és bizakodás, hogy nem rontották el ezt a könyvadaptációt. A tovább mögött. Of córz. És megint pontokba szedve. Of córz.

  • A casting kifogástalannak tűnik. Shailene Woodleyt idén már láttam egy filmben, méghozzá a fantasztikus és nagyon durván realisztikus The Spectacular Nowban, amiről, ha nem felejtem el, és nem úszok a tanulnivalóban, egyszer kritika is születik. Ansel Elgortot soha nem láttam még színészkedni, de minden megjegyzése, amit a filmről leír/mond, elárulják, mennyire szenvedélyesen szereti ezt a projectet. Plusz, itt már elmélkedtem arról, mennyire Gusosnak tűnik a srác. És ehhez továbbra is tartom magam. Rajtuk kívül úgy tűnik, a filmben is nagy szerep jut Isaacnek, akit az a Nat Wolff alakít, aki már levett a lábamról a Stuck In Love című filmben is.
     
  • És ha már Stuck In Love, a TFIOS film rendezői székében ugyanaz a Josh Boone ül, aki a már említett filmet is jegyzi. És aki imádja a karaktereket, és nagyon érzi őket, és zenéket társít hozzájuk, és milyen jó zenéket már! És csessze meg, mert mindennek tetejében így néz ki:


  • Az alapanyag egyik nagy erőssége a dialógusokban rejlik, amiből rengeteget egy az egyben átemeltek a forgatókönyvbe is. Legalábbis John Green ezt állítja, és amit John Green állít, azt elhisszük.
  • John Green azt is állítja, hogy imádta a filmet. Így valószínűleg mi is fogjuk.
  • John Green személyesen is részt vett a forgatás folyamatában, még cameózik is egyet! :) Aminek örömére, többször nem írom le, hogy 'John Green'.
  • És a trailer... A trailer szintén elég biztató. Nézzük tehát a trailert, és együtt bizakodjunk egy remek filmben!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése