Random random: A Hollófiúk és a kreatív olvasók

Valamikor biztosan le fogok állni a Hollófiúk posztokkal, de ez a perc még mindig nem jött el.
Mert kábé negyedórája (azóta nézem újra és újra) jött szembe velem egy rajongó által készített videó, amelyben egy képzeletbeli Hollófiúk-tévésorozat kezdését készítette el. Egyrészt úristen. o.O Másrészt miért nem lehet ez valóság?! No, mindegy. Nézzétek meg te is! Valami zseniális.


És ha már a rajongók szóba kerültek, régebben egy posztban említettem, általában mennyire a szívem csücskei a Hollófiúk-rajongók
Szerintem nincs még egy sorozat, ami ennyi elmélkedős, találgatós kisregényt szülne, ami ennyi baromi tehetséges embert inspirálna fanfic írására, ami ennyi emberben mozgatná meg a művészt. Tele van a tumblr the-raven-cycle tage fanfictionökkel, fanartokkal, fanmixekkel és metákkal (és jó magyarnak lenni), szóval aki szereti a sorozatot, olvasta a harmadik részt, vagy nem zavarják a spoilerek, az mindenképp nézelődjön arra. 
És ha napi szinten le akarsz rajta döbbenni, hogy mennyire összetett és hajszálpontos a Hollófiúk (mert igen, minden egyes szó, és minden egyes, nem kimondott, jelentőséggel bír, és nem, a szél nem azt suttogja halkan, hogy Pynch), akkor különösen ajánlom sarasarai blogját
Szóval jó olvasgatást, nézelődést! Én megyek, újranézem ezt az openinget.

(A Noah fanart, ami csudiszép és csudi creepy, Hayden Marie munkája.)
(A videó Wimzeee-é, aki egyébként csinált egy kezdést A Skorpió Vágtához is, itt megtekinthető, és igen, ez is sokszor újranézős.)

2 megjegyzés:

  1. Ez a videó tényleg fantasztikus! És tök jó, hogy a lelkesedésed rám is átragad :D Mindjárt újraolvasom az első részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök. :D Szeretek lelkesedést ragasztani, főleg ha ilyen fantasztikus könyvről van szó. :)
      (Amúgy nekem is újra kéne olvasnom a könyveket, beleértve a harmadikat, mert már most sem emlékszem egy csomó részletre...)

      Törlés