Random sinner: 1. bűn

Igen, kapott külön témát Maggie Stiefvater július elsején megjelenő regénye, a Mercy Falls farkasai (Shiver) trilógia kiegészítő kötete, a Sinner. (Hú, ez sok jelző volt így egyszerre.) Igen, erről beszéltem itt és itt és itt. És igen, kicsit sem vagyok lelkes. Szerintem érthető (én értem magam), hiszen most télig/tavaszig a TOP3 kedvenc regényem egyike volt ennek a sorozatnak akármelyik része. Aztán jött a The Dream Thieves, és Maggie még zseniálisabb lett az évek alatt, szóval a Shiver visszacsúszott a TOP5-be. (A lúzerje.) De szóvalszóval elképesztően izgalmas, hogy ennyi idő után megint visszatérhetek ebbe a világba, ezek közé a karakterek közé, még ha ezúttal a helyszín nem is Mercy Falls, hanem egy létező város, Los Angeles. 
Az izgalom mellett azonban elkapott a nosztalgia is. Így most abban a pár posztban, ami még a megjelenésig (és a kritikámig) belefér, felidézem, miért olyan jó a Shiver, meggyőzök mindenkit, hogy olvassa el (nem, nem, komolyan, azt hiszed, nem tudlak, hát csak figyelj!), és írok Isabelről meg Cole-ról, és úgy teszek, mintha róluk írnék, és Sinnert várok fullgőzön. Mindehhez tessék nézegetni a 'random sinner' taget és a "bűnöket".

A mai posztban mindenesetre megelégszem annyival, hogy összeszedem, eddig mi mindent tudunk a Sinnerről.

Isabelről és Cole-ról fog szólni. Cole ugyanis visszatér a zeneiparba, és hol tehetné ezt eredményesebben, mint Los Angelesben, ahol amúgy (egyáltalán nem amúgy) jelenleg Isabel is van.

A Forever eseményei óta jó sok hónap eltelt. Ha jól számoltam a már netre kikerült első fejezet alapján, kábé tizenhét-tizennyolc.

A történet néha ilyen lesz:
Néha pedig ilyen:

Isabel egy ruhaüzletben dolgozik. Próbababaként/eladóként.
Cole különös érdeklődést mutat a "kiskutya vagy normálkutya" kérdés iránt.
Cole egy netes valóságshowban fog szerepelni, ahol hat hét alatt kellene összehoznia egy új albumot. Victor halott. Tehát bandája az nagyon nincs.
Isabelnek az anyja szerint nincsenek barátai, mármint az unokahúgán és Grace-en (aww) kívül. Isabel jó magyarázatot lát abban, hogy azért, mert ő nem barátságos.
Cole bezzeg összecimborál seperc alatt a sofőrjével is.
Cole még mindig halállaza.
Isabel még mindig halálszarkasztikus.
Sok lesz a csókjelenet.
Kevés lesz a Grace és a Sam.
Sok lesz a kocsi.
Kevés lesz az unalmas perc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése