Random random: Csillagainkban a hiba

Egy kicsinyke összevisszaság következik John Green könyvével és a közelgő (jó, annyira még nem közeleg, de lesz!) filmváltozattal kapcsolatban.


Először is, amint a történet rajongói azt bizonyára tudják, a főszerepeket Shailene Woodley és Ansel Elgort kapták. Érdekesség, hogy ők ketten A beavatott című könyvadaptációban testvéreket alakítanak. Többek között erről mesél az alábbi interjúban Ansel Elgort. Az ok, amiért a blogon ez az interjú helyet kap, mégse ez, hanem hogy itt döbbentem rá, mennyire jó Augustus is lesz ez a fiú! Alig várom a filmet. Sajnos csak 2014-ben érkezik, de hamarosan elkezdik forgatni.



John Green bámulatos regénye azonban nemcsak a hollywoodi producereket ihlette meg, hanem az ausztrál színész-énekest, a tehetséges Troye Sivant is, aki dalt ír a Csillagainkban a hibához. Némi körítéssel és egy megható, kórházban forgatott videóklippel ez a dal következik ebben a videóban:



Igyekszem nem Csillagainkban a hiba-rajongói bloggá változtatni ezt a helyet, úgyhogy legyen elég ennyi. Azért nem ígérem, hogy a jövőben nem érkeznek még hasonló fan posztok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése